Søg i artikler og dokumenter

Søg og du skal finde! Mængden af data er stor og derfor har du her mulighed for at indtaste et søgeord. Søgemaskinen søger derefter i både artikler og vedhæftede filer (rapporter) og lister resultaterne for dig nedenfor. God fornøjelse!

HDRs 20 lokalitetstyper

Hold Danmark Rent arbejder med 20 forskellige lokalitetstyper. Der ligger ikke lige meget affald overalt og for at kunne sammenligne ensartede lokaliteter har HDR defineret 20 forskellige lokalitetstyper. Et socialt boligbyggeri, et villakvarter eller en strand fx har ikke samme vilkår for renhold.

Få adgang til artiklen
DSCN4740

Kendskab til renholdelseskvaliteten for henkastet affald er af afgørende betydning for kommunernes ressourcestyring på affaldsområdet!

I 2023 implementerede Miljøstyrelsen et nyt afgiftssystem omkring henkastet affald. Hidtil har kommunernes omkostninger til at renholde de offentlige arealer været betalt af borgerne via kommuneskatten. En del af disse omkostninger skal nu betales af producenterne af de produkter, som skaber det henkastede affald i det offentlige rum.

Få adgang til artiklen
Viborg 6

Foreningernes motivation for deltagelse i Ren Natur

20230912 104832

HDR's målsatte kvalitetsniveau

Roald Als Alle Fem Typer (1)

Flov eller doven