Søg i artikler og dokumenter

Søg og du skal finde! Mængden af data er stor og derfor har du her mulighed for at indtaste et søgeord. Søgemaskinen søger derefter i både artikler og vedhæftede filer (rapporter) og lister resultaterne for dig nedenfor. God fornøjelse!

HDR Medlemskab

Det vil glæde os meget at byde dig velkommen som medlem hos os i Hold Danmark Rent. Via et medlemskab får du blandet andet fuld adgang til alle artiklerne på denne Vidensportal. Men der er også andre fordele. Se nedenfor:  

Kommune

Kr. 16.000 / År

  • En årlig affaldsanalyse på kommunens arealer
  • 2 årlige dialog møder
  • Fri adgang til faglig sparring
  • Deltagelse i HDR Faglig Forum Online
  • Invitation til HDR Videns- og Inspirations Konference

Erhverv

Kr. 10.000 / År

  • 2 årlige dialogmøder
  • Fri adgang til faglig sparring
  • inspiration til et årligt affaldsindsamlingsevent for virksomhedens medarbejdere
  • Tilbud om deltagelse i Ren Natur konceptet som sponsor

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du kunne tænke dig at melde dig ind og blive medlem hos os i HDR, så vil vi gerne hjælpe dig på vej med svarene på nogle af de mest stillede spørgsmål vi får fra andre i din situation.

Nej, det er det ikke. HDR Affaldsanalyse er et tilbud til alle medlemskommuner i Hold Danmark Rent, som kommunen til en hver tid kan sige nej tak til. 

Her er det vigtigt at pointere, at gennemførelse af en Affaldsanalyse i din kommune ikke kræver andet af jer end udpegelsen af de 20 adresser, hvor analysen skal gennemføres. Herefter er det os i HDR der løser opgaven og slutteligt deler analyseresultaterne med jer i en kort og handlingsorienteret rapport. 

Her er svaret et klart nej! Hos os i HDR går vi meget op i fortrolighed og er vant til at behandle alle data med respekt. 

Analysedata, af enhver art, oplyses kun til kontaktpersonen i den pågældende kommune/virksomhed og vil aldrig fremgå nogle steder på HDR's medier. 

Analysedata fra HDR Affaldsanalyserne, Ren Natur og Strandkasserne vil fremgå som totaler i diverse Års- og Evalueringsrapporter og kan dermed aldrig henføres til en specifik kommune/virksomhed. 

Hvad angår kontaktdata, så videregives denne kun mellem samarbejdspartnere og aldrig til tredjepart. 

Det ved jeg ikke men det gør Lone :-) 

Nej, det gør du faktisk ikke. Men HDR er ikke nogen handelsvirksomhed og skal derfor ikke producerer et salg med fortjeneste. Derfor vil de køb af materialer du gør igennem os i HDR ofte være til kostpris. 

Z Some 1 Strib Ro Og Kajakklub Red 1030X772

Motivation og fastholdelse af frivillige

Flaske

HDR's analysemetode overordnet