Søg i artikler og dokumenter

Søg og du skal finde! Mængden af data er stor og derfor har du her mulighed for at indtaste et søgeord. Søgemaskinen søger derefter i både artikler og vedhæftede filer (rapporter) og lister resultaterne for dig nedenfor. God fornøjelse!

DSCN6645

HDR Indekssystem

HDR´s indekssystem bygger på 5 kvalitetsniveauer i renhold. De kan benyttes i vurderingen af renholdelseskvaliteten rundt om på 20 forskellige lokalitetstyper i hver kommune inkl. en samlet beregning af kvalitetsniveauet på tværs af alle lokalitetstyper

Få adgang til artiklen
DSCN3061

Hvilke tiltag virker nu og i fremtiden?

Gode råd er dyre når det kommer til effektfulde tiltag, der skal nedbringe mængderne af henkastet affald på forskellige typer af lokaliteter. Og igennem tiden er der virkelig blevet iværksat både spændende og virkningsfulde kampagner. Men hvad virker og bliver det ved med at virke? Se vores oversigt her.

Få adgang til artiklen
Lok 5 Ny Busstation 1

Den perfekte skraldespand

Definitionen på en skraldespand varierer en hel del. Men hvis vi ser bort fra alle dem der har med husholdningsaffald at gøre og zoomer ind på dem der anvendes til opsamling af affald i det offentlige rum, så er billedet stadig ikke helt entydigt. Findes den perfekte skraldespand? Måske! HDR giver her et bud på hvordan den kan se ud.

Få adgang til artiklen
Billede1 (1)

Færre hundelorte, flere skod

Z Some 1 Strib Ro Og Kajakklub Red 1030X772

Motivation og fastholdelse af frivillige