Søg i artikler og dokumenter

Søg og du skal finde! Mængden af data er stor og derfor har du her mulighed for at indtaste et søgeord. Søgemaskinen søger derefter i både artikler og vedhæftede filer (rapporter) og lister resultaterne for dig nedenfor. God fornøjelse!

Haderslev Gymnastikforening

Hvilke kommuner er aktive i Ren Natur?

For at Ren Natur kan tilbydes til de lokale foreninger, så skal kommunen være partner i konceptet. Det er vigtigt at de er med til at udpege de lokale indsamlingsruter ligesom de også er vigtige i den lokale markedsføring. Det er også kommunens driftsafdeling, som afhenter det indsamlede affald på droppunktet.

Få adgang til artiklen
Aabenraa2

Segmentering af foreninger i Ren Natur

I Ren Natur opererer vi med 4 segmenter, når vi tildeler ruter til foreningerne: 1. Sport (fx gymnastik, håndbold, badminton) 2. Natur (fx spejder, vandrelaug, kajak) 3. Kultur (fx borgerforening, teaterforening, kor) 4. Social (fx patientforening, forening for særligt sårbare, SIND, veteraner)

Få adgang til artiklen
Aalborg 3

En kort intro til Ren Natur konceptet

Ren Natur konceptet har som formål at få fjernet henkastet affald, samtidig med at der arbejdes med de bagvedliggende årsager til at affald ender i naturen. Folks bevidsthed om henkastet affald styrkes ved at skabe lokale fællesskaber, hvor kommuner, virksomheder og borgere arbejder sammen om et renere nærområde.

Få adgang til artiklen
DSCN7846

Hvad koster det at drifte en Strandkasse?

Beslutter du dig for at etablere en eller flere Strandkasser på jeres kyster, så skal du forholde dig til 2 typer af omkostninger; etableringsomkostninger og driftsomkostninger. Sidstnævnte kan være svær at fastslå, men hvis mængderne af affald er store, så er der helt sikker mange penge at spare for kommunen.

Få adgang til artiklen
Skov

Naturforbundethed – en ny bæredygtig romantik

De fleste af os kender det, at en tur ud i det fri gør noget godt for både krop og sjæl. Mennesket tiltrækkes af naturen og ønsker at være i og omkring den. Vi har et medfødt behov for at knytte os til andet liv såsom planter og dyr.

Få adgang til artiklen
Img 0426

De frivillige i foreningslivet er flygtige men også fleksible

Det er en udfordring for foreningerne at fastholde deres medlemmer. Særligt under corona var dette et stort problem. Men også generationerne ml. 25-56 år giver udfordringer i foreningslivet

Få adgang til artiklen
Z Some 1 Strib Ro Og Kajakklub Red 1030X772

Motivation og fastholdelse af frivillige

Psykologien peger på at det er behov, der skaber menneskets indre motivation. Vi er skabt til at være aktive og engagerede. Vi har behov for at styre vores eget liv, at lære og skabe nye ting, og at gøre noget bedre for os selv og verden.

Få adgang til artiklen
Konklusionsrapport 2023 HDR Affaldsanalyse Sider

HDRs rapporter