Søg i artikler og dokumenter

Søg og du skal finde! Mængden af data er stor og derfor har du her mulighed for at indtaste et søgeord. Søgemaskinen søger derefter i både artikler og vedhæftede filer (rapporter) og lister resultaterne for dig nedenfor. God fornøjelse!

Om HDR Vidensportal


HDR Vidensportal er udviklet på baggrund af en strategisk beslutning om at formidler en opdateret viden om henkastet affald og det arbejde der dagligt udføres for at nedbringe mængderne i det offentlige rum. 

Lige siden etableringen af Hold Danmark Rent i 2007 har det været organisationens opgave at etablere sig som et videnscenter, hvis formål det er at indsamle, producere og videreformidle konkret og nyttig viden om henkastet affald og en nedbringelse heraf.   

HDR Vidensportal er blot et element af flere, som løser denne opgave og via et HDR-medlemskab har man fuldt adgang til alt indhold på portalen  

Der henstilles naturligvis til god etisk nyttiggørelse af dette materiale, hvorfor kopiering af siderne ikke er tilladt. Hvis man ønsker at dele viden fra portalen med tredje part, da kontakt HDR for en aftale. 

Rigtig god læselyst! 

Lok 5 Ny Busstation 1

Den perfekte skraldespand

DSCN7846

Hvad koster det at drifte en Strandkasse?

Viborg 6

Foreningernes motivation for deltagelse i Ren Natur